Ervaren Facilitator Procesveiligheidsstudies [Belgium]


 

Consultant Technical Safety

Zwijndrecht (België)


Een rijke geschiedenis in toekomst creëren

Wij zijn Bilfinger Tebodin. Onze industriële klanten staan voor de uitdaging om te verduurzamen door het zoeken naar alternatieven energiebronnen, het sluiten van de grondstoffencyclus en het minimaliseren van impact op de omgeving. Hoe vertaalt dit zich in concrete oplossingen? Door innovatieve technieken en het gebruik van hedendaagse mogelijkheden van digitalisering maken wij de ambities van onze klanten waar. Al sinds de wederopbouw na de oorlogsjaren in 1945, zijn we het toonaangevende ingenieurs- en adviesbureau voor het creëren van een toekomstbestendige industrie in Nederland en België.


Onze engineers en consultants lopen voorop in het realiseren van industriële investeringsprojecten. Onze klanten zijn actief in zeer uiteenlopende industrieën zoals de olie en gas, voedingsmiddelenindustrie, chemie en farmacie. Ze vertrouwen hun investeringsprojecten toe aan een team dat uitblinkt in het begrijpen van hun business en kan bouwen op technische expertise en jarenlange ervaring. Voor deze klanten leveren wij consultancy, engineering, project management, inkoop en constructie management services, kortom alles wat de klant nodig heeft om hun project succesvol te maken!


Loop jij ook voorop in jouw vakgebied? Wil jij graag werken aan projecten met een grote diversiteit aan klanten om daarmee de industrie toekomstbestendig te maken? Begrijp je snel de complexe vraagstukken van onze klanten en ben jij een uitstekende gesprekspartner voor onze klanten? Werk je graag in een inspirerende organisatie met enthousiaste collega’s in multidisciplinaire teams om interessante projecten te realiseren? Wil je werken in een organisatie waarin je snel kan ontwikkelen door opleidingen, coaching en regelmatig nieuwe uitdagingen? Dan passen wij bij jou!

Wat houdt deze functie in

Je maakt deel uit van het consultancy team bij Bilfinger Tebodin, een groep met meer dan 100 collega’s in België en Nederland die samen heel wat expertise hebben opgebouwd rond veiligheid en milieu.


Als Consultant / Facilitator zal je zelfstandig veiligheidsstudies uitvoeren bij onze klanten. Daarbij ligt de klemtoon op procesveiligheid (HAZOP / SIL /LOPA), maar ook machineveiligheid, explosieveiligheid en CE richtlijnen kunnen aan bod komen.

  • Je faciliteert team sessies met de betrokken partijen bij de klant om risico’s in kaart te brengen en te evalueren en zoekt naar oplossingen waarbij je rekening houdt met de lokale en (internationale) regelgeving.
  • Je onderzoekt en adviseert over de overeenstemming van installaties met CE-richtlijnen.
  • Je werkt samen met je collega’s aan multidisciplinaire (engineerings)projecten waarbij jij als expert advies uitbrengt over het ontwerp, de nodige veiligheidsstudies uitvoert en er mee voor zorgt dat het technisch dossier compleet is.
  • Als ervaren consultant beheer je een project van A tot Z, dus ben je betrokken bij het bepalen van de scope en de opmaak van de offerte en volg je de voortgang binnen het budget van je project op.
  • Als je ook in staat bent om nieuwe opportuniteiten voor Bilfinger Tebodin bij je klanten te spotten en zo onze dienstverlening verder op de kaart te zetten, moedigen we dit natuurlijk aan !


Wat heb jij te bieden

  • Je hebt een technische bachelor of masteropleiding afgerond in bijvoorbeeld industriële
    wetenschappen, ingenieurswetenschappen of bio-ingenieurswetenschappen.
  • Je hebt minstens 4 jaar relevante werkervaring op vlak van procesveiligheid, machineveiligheid en/of explosieveiligheid.
  • Je communiceert vlot in minstens een van onze landstalen (Nederlands of Frans) en Engels, en kan in deze taal ook rapporten schrijven.


Wat bieden wij jou

  • Hoewel we een aantrekkelijk salarispakket aanbieden, inclusief heel wat extralegale voordelen zoals laptop, gsm, maaltijdcheques, ecocheques, groeps-en hospitalisatieverzekering, een firmawagen etc…, zit de sterkte van ons aanbod in onze bedrijfscultuur die jou helpt groeien.
  • We geloven erin dat je best kan rijden als je zelf aan het stuur zit. Jij bepaalt de richting en het tempo van jouw ontwikkeling, wij zorgen voor de nodige coaching en opleidingen zodat jij je ambities kan waarmaken.
  • We geven jou daarbij de mogelijkheid om je kennis en expertise in te zetten bij diverse klanten, in diverse sectoren en omgevingen. Op die manier kan jij echt je stempel zetten op een duurzame en toekomstbestendige industrie in België.

Contact

Wil je meer weten over deze vacature of over werken bij Bilfinger Tebodin, neem dan snel contact op met onze recruiter Annick Van Bruyssel op het telefoonnummer +32 477 99 88 15 of via mail annick.van.bruyssel.ext@bilfinger.com.


 

.

Post a Comment

Previous Post Next Post

Sponsored Ads

نموذج الاتصال